Осъждам и не подкрепям поведението на журналисти или хора, които влизат в

...
Осъждам и не подкрепям поведението на журналисти или хора, които влизат в
Коментари Харесай

Бойко за екшъна с Рашков: Не може депутати да се преследват в НС и да се бият с чадъри

" Осъждам и не подкрепям поведението на публицисти или хора, които влизат в Народното събрание (НС) да се държат по сходен  начин с който и да било народен представител " - това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов в коридорите на Народното събрание. 

Думите му са по повод бесния скандал с депутата от ПП-ДБ Бойко Рашков.

" Дори и тук би трябвало да има правила и почитание. Да, не би трябвало да се бяга от въпросите на публицистите, само че не може и да се преследват депутати по коридорите и асансьорите и да се бият с чадъри ".

" Всеки народен представител има право да постъпва, както откри за добре ", съобщи ръководителят на ГЕРБ на въпрос по какъв начин ще коментира бягството на Бойко Рашков от комисията за митниците.

" Нека се държим съществено. Не мога да допускам, че ПП-ДБ са споделили такова нещо, просто ще отговоря – преди три години ГЕРБ вкара България в най-бялата организация Европейски Съюз и еврозона.

Оставихме подготвен и контрактуван проект за възобновяване. Три години те бяха на власт – над 20 закона сме приели дружно по ПВУ, всичко, което Асен Василев даде – сме приели " - по този начин той коментира последните изявления на ПП-ДБ.

" Акад. Денков да си отговори за какво три години бяха в кабинети и единствено България нямаше План за възобновяване и резистентност (ПВУ). Когато на Мицотакис и Пленкович им дадоха парите, програмата на госпожа Урсула беше да дадат и на България, само че тогава се появи служебното държавно управление ", сподели Борисов по повод обвиненията на ПП-ДБ, че поради закъснение на закони от ГЕРБ страната ни не получава пари по Плана за възобновяване и резистентност.

Лидерът на ГЕРБ съобщи, че изказванията на Денков са несериозни. " Не може да има сглобка с хора, които не си дават действителна визия за това, което са сътворили. Да кажат какво направиха те ", отсече той.

" Всичко се е разпаднало, Народното събрание свършва, те желаят оставката на Желязков. Да се държим съществено! Това са прочувствени прояви на неустановеност, уязвимост, некадърност ", убеден е Борисов.

В сферата на защитата и енергетиката ще дадем цялостна поддръжка на служебното държавно управление на Димитър Главчев. Може да разчита на цялостната ни поддръжка в тези сфери ", съобщи Борисов.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР